Ordat av Ingela

Ordat av Ingela

Min blogg

Sedan 2012 bloggar jag på www.ingelanetz.wordpress.com
Några av mina favorittexter från den här bloggen har återuppstått där, annars är detta numer ett textarkiv som mest samlar digitalt damm.
Välkommen till min hemsida om du vill veta mer! http://www.ingelanetz.se

Inspirerad och transpirerad

Från Pedagogiskt centrumPosted by Ingela Netz Tue, October 05, 2010 20:48:18

oktober 2009

De senaste två dagarna har jag vid minst fyra olika tillfällen sagt "-det här är det roligaste jag gjort i hela mitt liv!". Detta som svar på frågor från olika människor om hur det går på jobbet. Och, nåja, bortsett från att gifta sig, få barn och såna saker så tycker jag verkligen att jag är enormt priviligierad som får göra det jag gör just nu tillsammans med de människor jag gör det med :o).
Idag har jag farit som ett skållat skinn mellan olika möten och platser, och på varje plats försökt vara på "rätt" ställe också i tanken, och visst är det galet stressigt, tusen bollar att försöka hålla i luften och höga förväntningar från många håll (högst från mig själv, gissar jag...), så när jag väl landade i soffan hemma kände jag mig synnerligen transpirerad, men också otroligt INSPIRERAD! Det finns så mycket vilja, kraft och lust i den här organisationen, och det är så häftigt att få vara delaktig i alla dessa samtal, diskussioner och allt det lärande som ständigt pågår.
Att se kalendern för Pedagogiskt centrum idag var en bekräftelse på att vi är på rätt väg. Där fanns verkligen hela 1-20-perspektivet med. Och hållbar utveckling. Och IKT. Och enskilda pedagoger och rektorsgrupper. Och konkreta aktiviteter och långsiktiga strategier. Jag är stolt över det vi hittills åstadkommit och jag längtar efter att, om ett tag, kunna gå tillbaka i kalendern och också se hur mycket av alla de där idéerna, samtalen, mötena och diskussionerna som också resulterade i faktisk utveckling i förskola och skola, eller i en enskild människa!
Oj, nu är det bäst att jag går och lägger mig innan jag blir alldeles för pompös! Vi hörs!

  • Comments(0)//ordatavingela.ingelanetz.se/#post10